Vilkår og Betingelser

Ved at bruge Parat-Viden.dk, godkender man alle vilkår og betingelser der er relateret til de handlinger man foretager sig på hjemmesiden. Dette gælder også på alle domæner der er relateret til Parat-Viden så som: parat-viden.dk, paratviden.org og paratviden.com.

Ved deltagelse af konkurrencer på denne hjemmeside eller nogen af ovenstående hjemmesider, accepterer man følgende punkter:

 1. Konkurrence regler:
  1. Reglerne for konkurrencerne kan variere og man skal derfor læse reglerne for hver type konkurrence grundigt.
  2. Vinder ved combo: der udpeges én eller flere vindere ved at finde den eller de brugere som har opnået den højeste combo (læs om en combo her), med de spørgsmål der er tiltænkt til konkurrencen inden for tidsrummet.
  3. Vinder ved max: der udpeges én eller flere vindere ved at finde brugeren eller brugerne der har fået flest korrekte svar, på de spørgsmål der er tiltænkt til konkurrencen inden for tidsrummet.
  4. Vinder med samme resultat: hvis der er 2 eller flere brugere der får det samme resultat, så vil der kigges på hvor hurtigt de givne brugere fik resultatet. Hvis både svartiden og resultatet er fuldstændig ens, vil der trækkes lod imellem disse brugere.
  5. Snyd:
   1. Snyd med svar af spørgsmål: er ikke tilladt, og vil derfor blive straffet med enten at fjerne det givne resultat der er snydt med eller lukke den givne profil der er snydt med, alt efter graden af snyderiet. Hacking og lignende forsøg på at manipulere med hjemmesiden resulterer i at profil bliver lukket og IP adresse blokeret.
   2. Snyd med personlige oplysninger: hvis en bruger opretter sig som bruger, antager Parat-Viden med at de indtastede personlige informationer er korrekte.
   3. Snyd med deltagelse: det er snyd at oprette flere forskellige brugere per individ. Hvis dette sker bliver ALLE resultater med de oprettede bruger af samme individ slettet og vil ikke kunne komme i betragtning i eventuelle konkurrencer.
  6. Tid ved spørgsmål: der er tid på hvert spørgsmål, som udgangspunkt omkring 10 sekunder pr. spørgsmål, men dette kan variere alt efter den givne konkurrence. Hvis svartiden i en konkurrence varierer fra de sædvanlige 10 sekunder, vil brugerne blive informeret om dette inden deltagelse. Det er brugerens eget ansvar at internet, netværk eller computer, ikke har en effekt på hvor lang tid der er til besvarelse af hvert spørgsmål. Dette skyldes sikkerhed imod snyderi. Hvis en bruger viser tegn på bevidst manipulation med svartiden, vil givne bruger blive lukket og diskvalificeret fra alle nuværende og fremtidige konkurrencer.
  7. Synlighed: Ved deltagelse i en konkurrence eller ved brug af hjemmesiden imens man er logget ind, kommer ens brugernavn på en highscore liste som er synlig for alle deltagere og senere (efter konkurrencen), for alle hjemmesidens besøgende. Hvis man ikke ønsker at have sit rigtige navn stående kan man ændre sit “Kaldenavn” under profilindstillinger som findes i “Din profil”.
  8. Alder: til nogle konkurrencer kan der være et krav om minimumsalder for at deltage, hvilket vil være på grund af indholdet af quizzen eller præmierne.
 2. Bruger information:
  1. Ved oprettelsen af en profil hos parat-viden.dk eller nogle af de andre hjemmesider der er tilknyttet, vil der opsamles email, brugernavn og en krypteret adgangskode.
 3. Præmier:
  1. Ved konkurrencerne der bliver afholdt af Parat-Viden eller i samarbejder med en sponsor, vil den præmieansvarlige (enten Parat-viden, eller sponsoren) stå til regnskab for at præmien opfylder eventuelle lovpligtige krav, kvalitetssikring eller andet som er blevet lovet.
  2. Når en konkurrence er afsluttet vil der findes en vinder, som vil få besked over mail. I mailen vil der stå hvad brugeren har vundet, og efterspørges de nødvendige kontakt oplysninger, som der skal til for at kunne udlevere præmien.
   1. Det forventes at vinderen besvarer mailen inden for 14 dage, ellers vil præmien fratages vinderen og gives til den næste i rækken.
   2. Hvis præmien har en udløbsdato, som f.eks. en billet til et arrangement vil have, så forventes det at vinderen svarer højst 7 dage efter at konkurrencen er afsluttet, ellers vil præmien fratages vinderen og gives til den næste i rækken.
   3. I tilfælde af at præmien har en udløbsdato på under en uge, kræves det at vinderen svarer inden for 2 dage.
    Disse deadlines er blot for at sikre præmierne ikke vil gå til spilde.
 4. Price pool – regler:
  1. Ved price pool præmier gives der en bestemt procentdel af den samlede pulje, til vinderne. Procentdelen kan variere men vil være opgivet på hver price pool.
  2. Ved konkurrencen vil præmiens værdi blive vist, efter transaktionsomkostninger (1% af deltagelsesprisen ex. moms) og afholdelsesomkostninger (varierer alt efter medarbejdertimer brugt på udarbejdelse af spørgsmål samt serveromkostninger) er blevet trukket fra.
  3. Når konkurrencen er slut vil der afregnes hvor meget præmierne vil have af værdi efter at samme transaktionsomkostninger som nævnt ovenfor, er trukket fra.
  4. Hvis andre omkostninger eller afvigelser fra disse regler indgår, vil disse være nævnt på den givne price pool.

 

Sidste ændret d. 4. May 2017